Aquaparken Zakynthos

Mooiste aquaparken Zakynthos

Een hotel met een aquapark op Zakynthos is bij uitstek de bestemming voor gezinnen met kinderen. Of er nu kleine kinderen of tieners meegaan op vakantie, een aquapark zorgt voor volop vertier. Op het Griekse eiland Zakynthos kun je verschillende aquaparken en waterparken bezoeken. Ook zijn er meerdere hotels met een eigen waterpark.

Aquaparken Zakynthos

De aquaparken op Zakynthos kun je op meerdere plekken op het eiland vinden. Er zijn waterparken die bij een hotel horen en er zijn waterparken die je los kunt bezoeken. Hier zijn vaak hotels dichtbij gelegen waardoor je ze eenvoudig kunt bezoeken. De mooiste hotels met aquaparken op Zakynthos kun je in het onderstaande overzicht bekijken.

Wist je dat kinderen in een zwembad erg snel nieuwe vriendjes maken? In een waterpark kunnen ze dan direct samen van een glijbaan of met een band door de stroomversnelling. De kinderen zullen zich erg veel plezier gaan maken. Daarnaast is het Griekse eiland Zakynthos erg geliefd bij de Nederlands. In het overzicht hieronder kun je verschillende hotels met een aquapark op Zakynthos bekijken. Op de website van Tui en Sunweb kun je meer informatie lezen over de onderstaande hotels met een aquapark op Zakynthos. 

Hotels met aquapark Zakynthos:

Splashworld Aqua Bay Suites Logo vakantiediscounter

Dit hotel ligt vrijwel direct naast het zeer populaire hotel Aqua Bay en het bijbehorende waterpark met glijbanen en een golfslagbad. Alle kamers op de begane grond zijn ' Swim Up'. Je kunt vanuit de kamer direct het zwembad opzoeken. De snacks en drankjes in het waterpark zijn all-inclusief.

Hotel met aquapark Zakynthos

Splashworld Aqua Bay Tui logo aquaparken

Het Splashworld Aqua Bay hotel in Tsilivi op Zakynthos is erg geliefd bij gezinnen met kinderen. Het krijgt de Splashfactor 9. Jong en oud kan hier hun energie kwijt in het aquapark met verschillende glijbanen zoals een multi-lane glijbaan, de Lazy River of maak plezier in één van de vijf buitenbaden.

Caretta beach hotel waterpark Zakynthos

Caretta Beach Hotel Logo Prijsvrij

De kids leven zich uit in het waterpark van het Caretta Beach Hotel en roetsjen van de ene na de andere glijbaan. Zelfs de allerkleinsten spetteren hier vrolijk in het rond. Met de uitgebreide faciliteiten in dit hotel verveel je je niet. Naast het waterpark kun je hier ook heerlijk voetballen en fitnessen.

Caretta Paradise Hotel Sunweb logo aquaparken

Het Caretta Paradise Hotel met waterpark op Zakynthos is een fantastisch vakantieadres met alles erop en eraan. Er is een spetterend waterpark met diverse glijbanen en animatie waar alle kinderen blij van worden. Naast het hotel is ook nog een funpark aanwezig. Dit wordt een heerlijke vakantie!

Aquaparken Splashworld
Waterpark Zakynthos Hotel Eleon Grand Resort & Spa

Hotel Eleon Grand Resort en Spa Sunweb logo aquaparken

Hier kunt u in alle rust genieten van een heerlijke all inclusive vakantie op Zakynthos. De ligging direct aan het strand is ideaal. Uiteraard is er ook aan de kleintjes gedacht, want met een aquapark met meerdere glijbanen heeft u hier geen omkijken naar. Het hele gezin gaat zich hier absoluut vermaken.

Hotel met waterpark Zakynthos Marelen

Hotel Marelen Sunweb logo aquaparken

Hotel Marelen ligt in het zuidelijke deel van Zakynthos. De kinderen gaan het hier ook enorm naar hun zin hebben. Zo kunnen zij zich uitleven in de aparte waterspeeltuin met leuke glijbaantjes. Er zijn verschillende zwembaden aanwezig. Er is ook een adults only zwembad met jacuzzi.

Atlantica Eleon Grand Resort Tui logo aquaparken

Het Atlantica Eleon Grand Resort is een mooi hotel met glijbanen op Zakynthos. De verschillende zwembaden en kinderbaden zorgen ervoor dat je hier veel waterpret zult beleven. Je kunt in totaal van 4 glijbanen roetsjen. Het hotel ligt aan het strand waardoor je ook heerlijk van de zee kunt genieten.

Hotel met waterspeeltuin Zakynthos Hotel Alykanas Village

Hotel Alykanas Village Sunweb logo aquaparken

Hotel Alykanas Village ligt direct aan zee en is omringd door een groene omgeving. Jong en oud genieten hier bij de verschillende zwembaden en speciaal voor de kinderen is er een waterpark, speeltuin en een waterspeeltuin. In totaal heeft dit hotel 4 zwembaden en kun je van 4 glijbanen gaan.

Ben je op zoek naar een mooi hotel met een eigen aquapark op Zakynthos? De bovenstaande hotels geven een goede indruk van de verschillende mogelijkheden. Deze hotels worden goed beoordeeld en zijn erg populair bij Nederlandse gezinnen. Je bent er dan ook vrijwel zeker van dat je hier een erg fijne vakantie zult beleven. De verschillende glijbanen zijn er in ieder geval al klaar voor.

Hotel met aquapark Zakynthos

Een hotel met aquapark op Zakynthos is een ideale accommodatie voor gezinnen met kleine of net oudere kinderen. Voor ieder is er wat wils. De verschillende glijbanen, kinderbaden, zwembaden, wildwaterbanen en de waterspeeltuin zorgen ervoor dat alle kinderen, maar ook volwassenen hier een fine vakantie hebben. Doordat er een mooi aquapark bij het hotel aanwezig is, hoef je geen entree te betalen en kun je onbeperkt genieten. De verschillende hotels met een aquapark op Zakynthos kun je in het bovenstaande overzicht bekijken.

Mooiste hotel met waterpark Zakynthos

Op vakantie wil je graag het beste hotel en het mooiste aquapark. Omdat smaken erg van elkaar kunnen verschillen is het erg lastig om te bepalen wat nu het mooiste hotel met een waterpark op Zakynthos is. In het bovenstaande overzicht kun je de meest populaire hotel met een mooi waterpark op Zakynthos bekijken. Deze hotels worden goed beoordeeld en worden jaarlijks door vele Nederlandse gezinnen bezocht. Het zijn dan ook onze aanraders. Via de meer informatie knop kom je meer te weten over de ligging, het aquapark, de hotelkamers en beschikbaarheid.

Hotel met glijbanen Zakynthos

Er zijn ook erg leuke hotels op Zakynthos die geen aquapark hebben maar waarbij het zwembad is voorzien van één of meerdere glijbanen. Een hotel met glijbanen op Zakynthos heeft over het algemeen een wat kleiner zwembad dan een hotel met een aquapark. Klinkt dit als jouw ideale vakantie? Neem dan een kijkje in het bovenstaande overzicht. De leuke hotels met glijbanen op Zakynthos kun je daarin bekijken.

Top 10 aquaparken Zakynthos 2023

Op het eiland Zakynthos zijn twee aquaparken te bezoeken. Dit zijn waterparken die niet bij een hotel horen. Je kunt hier een dagkaartje voor kopen en zo de gehele dag plezier maken met de vele glijbanen, zwembaden, wildwaterbanen en natuurlijk van de lekkere ligbedjes om van de zon te genieten. De hotels met een waterpark en deze twee losse aquaparken zorgen ervoor dat er meer dan voldoende mogelijkheden zijn om op Zakynthos een leuk waterpark te bezoeken. De twee aquaparken op Zakynthos heten:

De twee aquaparken die hierboven worden genoemd zijn goed bereikbaar vanuit de verschillende toeristische plaatsen. In Tsilivi zit het gelijknamige waterpark, het andere waterpark ligt in het plaatsje Sarakinado. Vanuit de verschillende (bad) plaatsen zijn deze waterparken goed te bezoeken. Het eiland Zakynthos bestaat uit vele leuke plaatsen. De meest populaire zijn:

  • Tsilivi
  • Argassi
  • Kalamaki
  • Agios Sostis
  • Vassilikos
  • Laganas
  • Keri
  • Tragaki
Hier zijn ook erg mooie aquaparken te bezoeken: