Aquaparken Turkije

Mooiste aquaparken Turkije

In Turkije kun je verschillende aquaparken bezoeken. De mooiste aquaparken van Turkije zijn gelegen bij de all inclusive resorts aan de kust. Jaarlijks gaan er meer dan 1 miljoen Nederlanders op zomervakantie naar Turkije. Bij de verschillende populaire badplaatsen zijn de hotels met aquaparken te bezoeken. Tijdens je verblijf kom je werkelijk niets te kort. Een aquapark vakantie naar Turkije is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. De best beoordeelde en mooiste aquaparken kun je bekijken in de onderstaande top 10 aquaparken van Turkije.

De mooiste aquaparken van Turkije

Naast Spanje is ook Turkije een erg populair land om vakantie te vieren. Er zijn verschillende all inclusive resorts waar een groot aquapark bij zit. Je hebt onbeperkt toegang het de waterparken en je zult hier dan ook veel plezier beleven. De mooiste aquaparken van Turkije zijn langs de kust te vinden. In de onderstaande top 10 kun je de beste hotels met de mooiste aquaparken bekijken.

Een aquapark vakantie naar Turkije is het meest populair bij gezinnen met kinderen. Een all inclusive resort staat daarbij op plek 1. Bij de all inclusive aquaparken in Turkije heb je geen omkijken naar je portemonnee. Alles zit bij de prijs inbegrepen. Je kunt er dus onbeperkt zwemmen, van glijbanen sjezen maar ook eten en drinken is inbegrepen. Op de website van Tui en Sunweb zie je de onderstaande mooiste waterparken van Turkije.

Hotels met aquaparken Turkije:

Aquapark Aqua Fantasy

Aqua Fantasy resort Tui logo aquaparken

Het Aqua Fantasy resort in Kusadasi, Turkije, staat voor spetterende waterpret voor het hele gezin! Ga van supersnelle glijbanen, dobber in een band op de Lazy River en geniet van alle andere waterattracties. Tijdens je verblijf heb je onbeperkt toegang tot het 60.000 m² grote waterpark.

Hotel Dream World Aqua

Hotel Dream World Aqua Tui logo aquaparken

Hotel Dream World Aqua is te vinden in de Turkse badplaats Side. Het strand is te voet te bereiken. Hotel Dream World Aqua een resort met een groot waterpark. Wanneer je één blik werpt op het aquapark met de zwembaden en gekleurde glijbanen, krijg je direct zin om erin te duiken!

Eftalia Aqua Spa resort Tui logo aquaparken

Dit kindvriendelijk All Inclusive hotel is voorzien van vele faciliteiten voor de hele familie. Tijdens het verblijf kun je gebruik maken van gratis en onbeperkt entree tot een groot aquapark. Voor jong en oud zijn hier veel soorten glijbanen. Het park wordt beoordeeld met een Splashfactor 9. Absoluut de moeite waard!

TUI Blue Ephesus resort Tui logo aquaparken

Het eerste wat opvalt is het enorme kleurrijke waterpark. Met meer dan 30 glijbanen is er voor jong of oud veel te beleven. Van tube en trechter tot boomerang, dit park heeft niet voor niets een Splashfactor 10. Terwijl de kinderen zich lekker uitleven in het waterpark, kunnen de ouders lekker relaxen op een ligbed.

Aquapark Splashworld Pegasos World

Splashworld Pegasos World Tui logo aquaparken

Spetterende waterpret voor het hele gezin bij Splashworld Pegasos World in Side, Turkije. Ga van supersnelle glijbanen, dobber in een band op de Lazy River en geniet van alle andere waterattracties. Voor jong en oud volop waterpret. Het is één van de grootste zwembaden van de Turkse Riviera.

Aquaparken Splashworld

Splashworld Eftalia Splash resort Tui logo aquaparken

Zin in een spetterend aquapark met glijbanen in alle soorten en maten én rustige waterattracties voor de kleintjes? Dit is dan het resort dat je zoekt. Je hebt onbeperkt entree tot een groot aquapark. Niet alleen de kinderen genieten van alle waterpret, ook ouders gaan van de spannende en supersnelle glijbanen.

Waterpark Paloma Finesse

Paloma Finesse Tui logo aquaparken

Het Paloma Finesse hotel is mooi en rustig gelegen. Wil je even uit de ontspanning stappen en wat meer actie ondernemen? Het naastgelegen aquapark "Palomaqua" heeft 19 state of the art glijbanen, een grandioos waterfeestfestijn voor klein én groot. Hier kun je genieten van een heerlijke vakantie!

Waterpark Infinty by Yelken resort

Infinty by Yelken resort Tui logo aquaparken

Het resort is gelegen in een baai met helderblauw zeewater. Zoek een ligbed uit op de houten vlonder aan zee en begin de dag relaxed. Duik de zee in of spring in het zwembad om even lekker af te koelen. De supergave vlindertrechter is, naast de andere glijbanen, een echte eyecatcher in het waterpark.

Royal Dragon resort Tui logo aquaparken

In dit Oriëntaalse paradijs voel je je als een Chinese keizer. Aan alles wordt gedacht en tot in de puntjes verzorgd. Altijd een plekje bij één van de zwembaden of op het strand. Je hebt volop pret en plezier op de waterglijbanen van het mooie aquapark. Bij Royal Dragon kom je niets tekort.

Royal Wings resort Tui logo aquaparken

Op een zonvakantie in hotel Royal Wings in Lara ontbreekt het aan niets. neem een duik in het zwembad, waarna de verspeelde energie weer aangevuld kan worden in één van de vele, goede restaurants. Het mooie aquapark heeft verschillende gave glijbanen. Voor jong en oud is hier meer dan genoeg plezier.

In de bovenstaande top 10 zie je de mooiste aquaparken van Turkije. Deze zijn allen gelegen direct aan de kust. Je kunt hierdoor niet alleen genieten van het mooie waterpark, ook de zee is binnen handbereik waardoor je ook kunt genieten van het strand en de zee. Een waterpark vakantie naar Turkije is zeer geschikt voor het hele gezin, van jong tot oud en voldoet daardoor aan al je vakantiewensen.

Top 10 aquaparken Turkije 2023

De mooiste en beste aquaparken van Turkije kun je bekijken in de onderstaande top 10. Hier zie je de mooiste resorts met een aquapark. Op basis van eigen beoordelingen en ervaringen van andere vakantiegangers is een selecte gemaakt van de meest populaire en best beoordeelde aquaparken van Turkije. De top 10 aquaparken van Turkije laat alleen de beste en mooiste resorts met en aquapark zien.

Je bent daardoor verzekerd van een fantastische vakantie zonder tegenvallers. De waterparken in Turkije worden veel bezocht door gezinnen. De kinderen kunnen van de verschillende glijbanen sjezen terwijl de ouders genieten van de zon. Voor jong en oud zijn de waterparken een ware belevenis.

Hotel met waterpark Turkije

De populaire vakantiebestemmingen in Turkije liggen vanzelfsprekend aan de kust en met name rondom de Turkse Riviera en de Noord Egeïsche kust. De hotels met een waterpark in Turkije hebben veelal de all inclusive formule zodat je tijdens je verblijf geen omkijken hebt naar je portemonnee. Ook kun je sommige waterparken, zoals het Aqua Fantasy, bezoeken zonder dat je in het hotel verblijft. Benieuwd waar de verschillende hotels met een aquapark in Turkije liggen? Deze populaire badplaatsen hebben er minstens één:

  • Kusadasi
  • Side
  • Alanya
  • Lara
  • Belek

All inclusive aquapark vakantie Turkije

Je vakantie doorbrengen op één van de all inclusive resorts met een aquapark is alles behalve een straf. De luxe resorts hebben 4 of 5 sterren en voldoen aan alle faciliteiten die je maar kunt bedenken. De all inclusive aquapark vakanties in Turkije zijn erg in trek bij de Nederlandse gezinnen. Het is een geschikte manier om je familievakantie te vieren. De kinderen veel in het zwembad, de ouders op een ligbedje genieten van de zon.

Vrijwel elk waterpark heeft ook een kidsclub. De kinderen worden daarvoor de hele dag door vermaakt. Je hebt als ouders je handen even vrij om andere dingen te doen. Benieuwd welke aquaparken ook een mooie kidsclub hebben? Bekijk en vergelijk in de bovenstaande top 10 de verschillende all inclusive aquapark resorts in Turkije.

De beste waterparken in Turkije

Op vakantie wil je dat alles klopt. Geen kleine lettertjes of teleurstellingen terwijl je net je koffer aan het uitpakken bent. De aquaparken in de bovenstaande top 10 behoren tot de beste waterparken van Turkije. Ze voldoen niet alleen aan alle eisen, ze zijn ook erg gevarieerd in het aantal glijbanen, ze hebben ook gave lazy rivers, trechters en natuurlijke grote zwembaden om lekker in het water te spelen. Niets staat je nog in de weg om een heerlijke vakantie te vieren waarbij zowel de kinderen als de ouders het erg naar hun zin hebben.

Hier zijn ook erg mooie aquaparken te bezoeken: